Thursday, 19 July 2007

Ledina Çelo videoklip të ri në stacionet angleze

Ledina Çelo nuk heq dorë nga aventura e saj londineze. Disa vite mëparë me shumë guxim ju fut botës së modelimit duke bërë modelen.Megjithëse mundi të sigurojë një kontratë për reklaminin e veshjevetë brëndëshme për gra ajo përsëri tentoi diçka ndryshe.E fokusuar tek kënga,vioklipet hot me ndërthurje erotike temë dite nëfaqet e gazetave me lajme rozë në Tiranë, Çelo kësaj here përsëritenton të realizojë diçka ndryshe.Aventura e saj e re e mbajtur sekret i ka kapur të gjithë në befasi.Në veçanti emigrantët shqiptarë të cilët janë shtangur kur në valët eBBC1 gjatë fundjavës kanë parë këngëtaren në një audicion tëkonkursit "DanceX".Ky është një reality show ku karrin pjësë shumë konkurentë nga kuzgjidhen gjashtë më të mirët të cilët u ipet e drejta të formojnë njëgrup vallëzimi i quajtur "Dance Super Group".Shqiptarja që preku Eurovizionin tre vjet më parë ka mundur të hy në20 çen më të mirë në këtë konkurim ku morën pjesë 2 mijë vetë.Që në fillim ajo ka habitur producentët e këtij reality show shumë tëndjekur kur ka thënë se origjina e saj ishte Shqipëria. Vlerësimetkanë qënë nga më maksimalet për zerin si këngëtare madje juria ështëhabitur që ajo vinte nga fusha e muzikës për të provuar vetën sibalerinë.Si gjithmonë konfidente në skenë Ledina në këtë audicion kërceupërpara një jurijë e përbërë nga Arline Philips dhe Bruno Tonioli.Ky i fundit i ka dhënë pikët maksimale në vallzimin e stilit të lirë.Ndërsa interpretimi i një korografije të përzgjedhur nga ata për tëcilën duhet një kërcim tepër strikt ka qënë prova të cilën ajo nuk eka mundur ta kalojë.Kur ka mbaruar interpretimin e kësaj korografije me elemëntë tëvështirë dhe priste që të kualifikohej për turin tjetër lajmi nuk kaqënë aspak i mire.Megjithatë Ledina gjatë një interviste eksluzive për Shqip thotë senga ky konkurim nuk ka dalë aspak e humbur."Konkurova pa asnjë lloj ambicje.Ju futa konkurimit thjesht përeksperiencë. Si gjithmonë eksperiencat e reja në skenë apo atotelevizive si në këtë rast në Londër, janë të bukura. Nuk ështëaspakt e lehtë në një konkurs me 20,000 vetë të mbërrish në finalen e20 më të mirëve."Kjo eksperiencë e re në BBC nuk ka kaluar pa u vënë re ngaproducentët britanik të shfaqjeve muzikale. Ajo thotë se gjatëmarrjes pjesë në provat e "DanceX" është takuar me shumë njerëz tëintresuar të bashkëpunojnë me të në produksione të ndryshme.Çelo tregon se ajo ka filmuar një videoklip të ri me muzikë pop."Kanë qënë muaj të mbushur me punë intensive duke provuar shumë gjëranë fushën e artit. Kam mbaruar xhirimet e një video klipi me muzikëpop ku unë jam protagoniste. Këndoj sëbashku me një tjetër këngëtare.Është pëlqyer nga ata që e kanë parë. Shpresoj të bëhet hit në Angli.Nuk dua të zbuloj detajet e tij. Së shpejti del në stacionet muzikoreangleze.Çelo e cila ka disa muaj që i është rikthyer së jetuarit në Londër,po bën të gjitha përpjekjet që të jetë pjesë e jetës artistike në njëmetropol ku ambicjet e miljona artistëve bëhen gjithnjë e më tëvështira për tu realizuar. Megjithatë ajo është e bindur të shkëlqejëduke thënë "Kam shumë plane për tëcilat po punoj shumë" pa dashur tëbëj publike asnjë prej tyre.Tani këngëtarja shqiptare ka filluar të marrë leksione privatekantoje nga një petagoge e njohur britanike.Përpara se të vinte në Londër duke marrë një risk të madh mbi veteÇelo që po i afrohet të 30-tave luajti me seksualitetin e saj.Videoklipi i fundit "Po vij tek ty" ku këngëtarja lëshon klithmaeksitimi rezultonte si një përpjekje e sukseshme.Madje ky video klip është cilësuar si videot me te nxehta teprodhuara ndonjëherë në Shqipëri. Në faqen YouTube kjo video ështëshikuar nga 22,000 veta.

About Me

Veliupress


View My Stats