Wednesday, 15 August 2007

Londër. Publikohet raporti policor. Shqiptarët jo problematik

http://www.youtube.com/watch?v=2DsOk7iWyXY

Niveli i krimeve të kryera nga emigrantët shqiptar në Londër është ipapërfillshem krahasuar me ato të komuniteteve të tjera.Ky është konkluzioni që mund të nxjerrësh nëse shikon raportin epublikuar sot 15-08-2007 nga policia Metropolitane londineze përkrimet e kryera nga të huajt në kryeqytetin britanik.Emigrantët shqiptarë nuk janë të përfshir në top listën e 20nacionaliteve më problematik ku vëndin e parë e zënë polakët me 2,310krime pasuar nga xhamaikianët me 1,750 krime ndërsa në vëndin e tretëqëndrojnë Irlandezët me me 1390 krime.Shifrat e raportit janë nxjerrë nga statistikat policore përgjashtëmujorin e parë të 2007-tës.Në të thuhet se më problematikët për rendin londinez janë qyterarët evëndëve europiane si Polonia,Irlanda, Rumania, Lituani, FrancaPortugalia dhe Italia të cilët janë të lirë të udhëtojn pa viza përnë Angli."Të dhëna tronditëse që vinë si efekt i moskontrollit sa duhet tëkufinjve tanë" kështu e ka komentuar raportin Damien Green i PartisëKonservatore në opozitë.Këto statistika publikohen vetëm pak kohë nga deklarata e drejtorittë përgjithshëm të Agjencisë Speciale të Krimit të Organizuar SOCABill Huses për Top-Media, i cili deklarori se "Jo të gjitha krimet ekryera duhet tu faturohen shqiptarëve dhe se media britanike abuzonme ermin e tyre".

Blog Archive

About Me

Veliupress


View My Stats