Thursday, 15 November 2007

Vrasësi Prel Markut në gjykatë

Vrasësi Prel Markut në gjykatë

Albanian Mail mashtroi gjoja se Herland Bilali kreu operacion plastik


Nga Londra
Muhamed Veliu


Herland Bilali është përballur sot me drejtësinë britanike i akuzuar për vrajen e Prel Markut dhe tentativën për të vrarë tre shqiptarë të tjerë.Ai ka mbërritur mbrëmë i prangosur nën shoqërinë e tre oficerëve britanik të Scotland Yard në aeroportin Heathrow nga Danimarka ku u arrstua disa muaj më parë.Ndërsa sot në ora 10:17 minuta ai ka dalë përpara gjykatës magjistrare Bow Street Magistrate duke u përballur me akuzat e rënda për vrasje dhe tentativë vrasje.Bilali përmes një përkthyse femër vetëm sa prononcuar emrin e tij dhe datën e lindjes 15,08,1980.Paraqitja e tij e radhës në gjykatën e krimeve të rënda Old Baili do të jetë më 20 Janar 2007.Në fytyrën e Herland Bilali po ta krahasoje me foton e publikuar në faqen e internetit “Crime Watch” të BBC-së nuk dalloje ndonjë operacion plastik siç raportonte në numrin e shkruar Albanian Mail.Patrick Silston kryehetuesi i vrasjes së Prel Markut prezent në gjykatë tha për Top-Median se ishte në dijeni të shkrimit me autor Lavdrim Terziun ku shkruhej se Bilali për ti shpëtuar policisë kishte bërë një operacion plastik.“Artikulli për të cilin ju flisni të cilin e kam lexuar të përkthyer në anglisht, është thjesht një gënjeshtër.” ka shkruar Detective Inspector Silston.Prononcimi i tij vërteton edhe njëherë tjetër maninë e Lavdrim Terziut përmes lajmeve bombastike, të pabazuara në fakte të disinformoi lexuesit e Albanian Mail.

Blog Archive

About Me

Veliupress


View My Stats