Thursday, 27 December 2007

Ekstradohet nga Londra Nevit Kuka i dënuar me 16 vjet burg për vjedhje me armë

Ekstradohet nga Londra Nevit Kuka i dënuar me 16 vjet burg për vjedhje me armë

Nga Londra
Muhamed Veliu

Zyra Qendrore Kombëtare Interpol Tirana kreu ekstradimin nga Londra të shtetasit shqiptar Nevit Nazmi Kuka, vjeç 29, nga fshati Stravaj, i rrethit Librazhd.
Ai ishte shpallur person në kërkim ndërkombëtar pasi Gjykata e rrethit Gjyqësor Librazhd, me vendim nr.32, datë 01.06.2000, e ka dënuar me 16 vjet heqje lirie për veprën penale të “vjedhjes me armë” të kryer në bashkëpunim parashikuar nga nenet 140 dhe 25 të Kodit Penal të Republikës së Shqipërisë.
I ekstraduari Nevit Kuka me datë 28 qershor 1997 në fshatin Lëpushkë në bashkëpunim me shtetasin Xhevit Hila i kanë bërë pritë makinës së policisë tip IFA, ku kanë qëlluar me armë zjarri në drejtim të këtij automjeti dhe për pasojë ka mbetur i plagosur punonjësi i policisë Shehebi Biçaku.

You aren’t permitted to publish any material text of photo from this blogg. Any publication will be treated as breach of copyright.
© Veliupress copyright 2007

Blog Archive

About Me

Veliupress


View My Stats