Tuesday, 4 December 2007

Kosova-Proteste paqesore perpara Nr. 10 – Downing Street

Kosova-Proteste paqesore perpara Nr. 10 – Downing Street

Thirrje Kombetare qytetare

Te nderuar bashkekombas apo kryetare te shoqatave shqiptare ne Mbreterine e Bashkuar apo gjetke ! Te shtyre vetem nga interesa kombetare dhe ne nje moment teper delikat per kombin shqiptar ne teresi, shoqata shqiptare “Ardhmeria” qe ushtron aktivitetin e saj ligjor ne Mbreterine e Bashkuar prej vitesh, e mbeshtetur nga antare te Parlamentit Britanik, brenda procedurave ligjore dhe akteve procedurale ne fuqi ne Mbreterine e Bashkuar dhe ne marreveshje te plote me organet kompetente qeveritare ne Londer, organizon ne daten 09 Dhjetor 2007, prej ores 11: 30/- deri ne oren 15:00/- perpara nderteses qeveritare - Nr. 10 – Downing Street, nje proteste paqesore ne mbeshtetje te pamvaresise se Kosoves. Shoqata “Ardhmeria” eshte e gatshme te perkrahe cdo individual shqipfoles apo shoqate shqiptare jo vetem ne Mbreterine e Bashkuar por kudo ne glob nqse fatet e kombit shqiptar jane ne pikepyetje, prandaj, te nderuar bashkekombas, ne emer te kombit shqiptar ju kerkojme te na bashkoheni ne keto momente teper delikate dhe te ngrejme zerin tone te perbashket per hir te gjakut te derdhur te vellezerve dhe motrave tona ne vitet me moderne te shekullit te kaluar, per hir te histories sone te lavdishme qe nuk eshte hezituar te shkruhet me gjak, per hir te se ardhmes se kombit shqiptar ne teresi dhe per hir te paqes ne Ballkanin e trazuar. Objektivi kryesor i kesaj proteste paqesore eshte te cojme zerin tone nepermjet Deres qe permban Nr. 10 – Downing Street ne te gjitha qeverite e botes duke perfshire ate te Serbise, Rusise apo edhe qeverive te tjera qe nuk perkrahin planin Ahtisari per fatin e Kosoves. Edhe njehere ju lutemi te na bashkoheni ne keto momente dhe te kerkojme me cdo kusht, Pamvaresine e panegociueshme te Kosoves. Faleminderit per bashkepunimin dhe mirekuptimin.
Per shoqaten “Ardhmeria”, Z. Lutfi Vata

Blog Archive

About Me

Veliupress


View My Stats