Friday, 9 May 2008

DOKUMENTAR NË TOP-CHANNEL PËR SHQIPTARËT NË BRITANI

Gjatë javës Europiane ne Tiranë të Mërkurën 7 Maj 2008 është shfaqur dokumentari “Albania and the UK: European Partners" Shqipëria dhe UK: Partnerë Europian

Ky dokumentarë është një prodhim i departamentit të lajmeve në Top-Channel.

Në të trajtohet kontributi mijëra shqiptarëve që jetojnë dhe punojnë në Britaninë e Madhe, përfshi ata të cilët janë kthyer në Shqipëri duke ndihmuar me zhvillin e reformave duke e afruar akoma më shumë Shqipërinë drejt qëllimit final aderimit në Bashkimin Europian.

Këtë dokumentar mund ta ndiqni në Top-Channel të Dielën 11 Maj 2008 ora 19:00 UK Time 20:00 EU Time.

Sygjerimet dhe komentet rreth këtij dokumentari apo për dokumentarë të tjerë nga Britania e Madhe janë të mirpritura në adresën:

pressmv@yahoo.co.uk

Shikim të këndshëm.
Me respektet më të zgjedhura

Muhamed Veliu
Korrespondent i Top-Channel
Londër


You aren’t permitted to publish any material text of photo from this blogg. Any publication will be treated as breach of copyright.
© Veliupress copyright 2007

Blog Archive

About Me

Veliupress


View My Stats