Tuesday, 29 July 2008

Ndjesë zotit Besnik Berisha

Disa ditë më parë në këtë blog keni patur rastin të lexoni një shkrim me titull
Kontrabandë kompjuterash nga Londra në Tiranë”.
Në të përmendet kompania “Alban Travel” si transportuse e mallit të kapur kontrabandë dhe se presidenti saj zoti Besnik Berisha i ka paguar shtetit shqiptar gjobën e ngarkesës kontrabandë.
Faktet e mësipërme nuk janë të vërteta pasi rezulton se “Alban Travel” nuk vazhdon të ketë si pjesë të sajën kompaninë “Alban Transport UK LTD”.
Kompania “Alban Transport UK LTD” që prej vitit 2005 ka pronarë të rinj.
Përballë këtyre fakteve konfirmoj se zoti Besnik Berisha president i “Alban Travel” nuk ka asnjë lloj përfshirje në kapjen e kamionit kontrabandë që i përket kompanisë “Alban Transport UK LTD”.
Si autor i shkrimit i kërkojë ndjesë zotit Berisha dhe kompanise “ Alban Travel” për stresin e shkaktuar nga pasaktësitë në shkrim.
Ndjesa shkon edhe në adresë të lexuesve të blogut Veliupress ku është botuar shkrimi.
Nuk më mbetet gjë tjetër veçse ti uroj zotit Berisha dhe kompanisë së tij suksese .

Me respekt
Muhamed Veliu

You aren’t permitted to publish any material text of photo from this blogg. Any publication will be treated as breach of copyright.
© Veliupress copyright 2007

Blog Archive

About Me

Veliupress


View My Stats