Saturday, 19 July 2008

Princi Leka në një reality show të BBC-së në Londër

Princi Leka II do të marrë pjesë në një realiti show në BBC, bën të ditur një kompani producente televizive në Britani.

Shfaqja është quajtur “ Princët e fshehtë” (“Undercover Princes”), ku 4 princë nga e gjithë bota do të shkojnë në Angli dhe do të punojnë e jetojnë si anglezët për një periudhë prej 4 javësh.

Ndër princat që duan të marrin pjesë janë Princi Zulu i Afrikës, Princi Leka i Shqipërisë, Princi Pilipos i Greqisë dhe i Danimarkës, Princi Pjetër i Jugosllavisë dhe Princi mbretëror i Indisë.

Princi Leka II është djali i pretendentit për fronin mbretëror të Shqipërisë, Mbreti Leka dhe gruas së tij, Mbretëreshës Suzanë.


Princi Leka përfundoi studimet në Sundhurst Akademi në Britani.

Aktualisht 24 vjecari është këshilltar i Ministrit të Jashtëm të Shqipërisë Lulzim Basha.

Balkanweb


You aren’t permitted to publish any material text of photo from this blogg. Any publication will be treated as breach of copyright.
© Veliupress copyright 2007

Blog Archive

About Me

Veliupress


View My Stats