Wednesday, 26 August 2009

Shpresa Programme në pritjen e Mretëreshës Elisabeta II

Nga Londra
Muhamed Veliu

Organizata shqiptare “Shpresa Programme” është ftuar në një pritje të organizuar nga mretëresha Elisabeta II, sëbashku me një sër organizatash të trjera, në shenjë falenderimi për punën që bëjnë me komunitet.Gjatë pritjes në pallatin mbretëror Buckingham, morën pjesë Mretëresha Elisabeta II, sëbashku me bashkëshortin Dukën e Edinburgut.
Në këtë pritje “Shpresa Programme” u përfaqësua nga themeluesja dhe drejtorja e kësaj organizate Luljeta Nuzi.
Zonja Nuzi e ka quajtur ftesën si një vlerësim për punën disa vjecare që kjo organizatë zhvillon për komunitin shqiptarë në Londër.
" Takimi me Mbretereshen ishte shume i vecante pasi isha si e ftuar falë kontributit të dhënë nga organazata jonë. Ftesa që ne morëm, është rezultat i nje pune te palodhur, te stafit, bordit drejtues, vullnetareve, perdoruesve dhe partnereve tanë.” është shprehur ajo.
Tre vjet më parë përfaqësuesi i Mbretëreshës, Kolonel Dudding i dorëzoi “Shpresa Programme”, “Cmimin i Mretëreshës për sektorin vullnetar”.
Motivacioni këtij cmimi ishte për kontributin në Londrën lindore në sektorin vullnetar dhënë nga kjo organzianë për komunitetin shqiptarë.

About Me

Veliupress


View My Stats