Wednesday, 4 November 2009

Taci “i cmendur” si Berlusconi

Taci “i cmendur” si Berlusconi

Nga Londra
Muhamed Veliu

Pas mediave Greke dhe Italiane, rrahja e gazetarit Mero Baze nga Rezart Taci dhe truprojet e tij gjen jehone edhe ne nje gazete britanike.

“A eshte pronari i ri potencial i Milanit po aq i cmendur sa ky aktuali?”. Kete pyetje kane zgjedhur si titullin e shkrimit te tyre gazetaret britanike te gazetes sportive online “The Spoiler”.

Qe ne fillim te artikullit kjo gazete i rikujton lexuesve te saj oferten marramendese prej 700 milione eurosh qe Rezart Taci ofroi per blerjen e ekipit te Milanit.

“Pasi deshtoi ne blerjen e Bolonjes, oligarku shqiptar ndermori kete oferte e cila u hodh poshte nga Berlusconi”, vijon artikulli.

E nese ky eshte aspekti pozitiv ne fushen e sportit per Rezart Tacin, gazeta britanike shkruan se ai akuzohet si i perfshire se bashku me truprojet e tij ne goditjen e gazetarit Mero Maze, pasi ky i fundit ka shkruar nje sere shkrimesh per lidhjet e ketij baroni nafte dhe aferave korruptive me kryeministrin shqiptar Sali Berisha.

“The Spoiler” pershkruan me detaje ate c’fare ndodhi ne ambientet e lokalit “Kaprico” menjehere pasi televizioni ku punon zoti Baze transmetoi nje emision kritikues per zotin Berisha.

© Veliupress copyright 2009

Blog Archive

About Me

Veliupress


View My Stats