Monday, 7 December 2009

The Sun-3 shqiptarë të fotografuar në shitblerjen e një skllaveje seksi

Nga Londra
Muhamed Veliu

Një shqiptarë i cili në momentin e dorëzimit të parave dy shqiptarëve të tjerë që shinsin një vajzë Lituaneze në rrugën më të njohur në Angli Oxford Street , janë fotografuar nga policia.
Sipas skuadrës së anti prostitucionit në Londër që survejonte shqiptarët blerësi i lituanezes ishte Gazmed Turku i cili e bleu atë për 3 mijë stërlina.
Scotland Yard e thotë se Turku ishte pronar i një shtëpie publike në qendër të Londrës.
Ndërsa dy shqiptarët e tjerë që kryen shitjen e vajzës ishin Izet Fejzullahu dhe Agron Demarku që të dy pjesë e grupit krimit kriminal të njohur si “Vëllezërit Demarku” të dënuar me 63 vite burg në total.
“Vëllezërit Demarku” kishin ndërtuar një rrjet prej nëntë shtëpish publike në zonën Hanslow në Perëndim të Londrës nga të cilat në një vit sipas policisë fitonin 3 milion stërlina.
Për llogari të tyre punonin 22 vajza të trafikuara mes tyre edhe disa shqiptare.
Fotot e operacionit policor janë publikuar për herë të parë sot në gazetën The Sun e cila shkruan se vajza lituaneze supozohet ti sillte një fitim pre 100 mijë stërlinash pronarit të saj të ri Gazmend Turku.
Oficerë të lartë të Scotland Yard i frikësohet shtimit të numrit të vajzave dhe grave të trafikuara në Britaninë e Madhe për qëllime prostitucioni me afrimin e lojrave olimpike Londër 2012.
The Sun shkuan se policia lejoi publikimin e këtyre fotove për të ilustruar këtë tregëti makabre në rrugët e Londrës.
Në burgjet britanike aktualisht janë 325 shtetas shqiptarë prej të cilëve 52 vuajnë 504 vite burg në total për shfrytëzim dhe kontroll prostitucioni.

Blog Archive

About Me

Veliupress


View My Stats