Sunday, 5 September 2010

Angli-Gruaja e deputetit, prostitutë

Nga Londra
Muhamed Veliu

Nuk kanë të sosur telashet për Devid Kamerun, liderin e konservatorëve britanikë, njëkohësisht kryeministër.

Fillimjavën e shkuar Uilliam Hague, njëri prej bashkëpuntëorëve më të ngusht që mban postin e Sekretarit të Jashtëm, u akuzua për një lidhje të fshehtë me asistentin e tij 25 vjeçar duke aluduar se ai ishte homoseksual.

Ndërsa sot gazeta “Sunday Mirror” ka zbuluar se gruaja një deputi konservator punon si prostitutë në një shtëpi publike.

Gazetarët nëpërmjet kamerave të fshehta kanë filmuar gruan e deputetit Majk Uetherli, e cila kundrejt 70 stërlinave ofronte marrëdhënie seksuale.

“Sunday Mirror” shkruan se 39 vjeçarja braziliane, e quajtur Clara dhe e fotografuar në parlament disa muaj me parë me bashkëshortin deputet, punonte si prostitë në 3 shtëpi publike në jug të Londrës.

E pyetur nga gazetarët nëse e pëlqente punën që bënte duke shitur trupin, gruaja deputetit tha: “Më pëlqen të punoj këtu, klientët janë njërëz të këndshëm, kjo shtëpi publike është një vend i mirë nga ku mund të fitosh para”

Kur i është treguar se bashkëshortja punonte si prostitutë deputeti konservator tha se kjo është një tronditje e vërtetë, por ai deklaroi se ata ishin ndarë në muajin shkurt dhe se takoheshin njëherë në javë për drekë si dy miq të mirë.

“Faleminderit për njoftimin tuaj”, u ka thënë deputeti gazetarëve që zbuluan këtë skandal.

About Me

Veliupress


View My Stats