Sunday, 19 December 2010

John Terry “Makina e bllokuar në Tiranë s’është e imja”

John Terry “Makina e bllokuar në Tiranë s’është e imja”

Nga Londra
Muhamed Veliu


Dy ditë më parë, burime policore të cituara nga disa media shqiptare, me plot vendosshmëri dhe siguri, kishin raportuar, për bllokimin në rrugët e Bllokut në Tiranë, të makisës së vjedhur që i përkiste futbollistit John Terry.


Sipas po të njëjtave burime makina kishte dy vjet, që i ishte vjedhur kapitenit, të ekipit të Celsit dhe skuadra e antitrafiqeve në Tiranë kishte përdorur sistemin GPS për ta lokalizuar.

Top-Channel ka mundur të hedhë dritë mbi këtë ngjarje duke zbuluar të kundërtën e këtyre deklarimeve.

Makina me targa angleze LT55EUO bllokuar nga policia e Tiranës javën e shkuar nuk i përket aspak John Terryt.

Është zoti Phil Hall nga kompania PHA-Media i cili kryen rrolin e zëdhënësit për futbollistin e kombëtares angleze, që mohon në mënyrë kategorike se makina në fjalë i është vjedhur klientit të tij .

“Jo. Ajo makinë nuk i përket John Territ. Ai kurrë nuk ka patur ndonjë makinë që ti vidhet. Nuk kam c’të them më shumë. Ata e kanë dhënë komplet gabim këtë gjë”.

Gjithashtu të kontaktuar përmes telefonit Scotland Yard në Londër dhe policia e zonës Surrey ku jeton John Terry konfirmuan se nuk kanë ndonje denoncim nga ky person apo të afërmit e tij, për makinë të vjedhur.

Nga kontrolli në një faqe të specializuar interneti në Angli, të targës së makinës të bllokuar rezulton se kjo makinë është e vjedhur dhe denoncuar në polici më datë 26 Tetor 2010, dhe jo dy vjet më parë sic deklarojnë burimet policore.

Një zëdhënëse e policisë së Tiranës deklaroi se “Interpoli është duke punuar për këtë cështje por ende nuk ka një denononcim nga personi në fjalë” pra John Terry”.

E gjithë kjo histori i ngjan një propagande të shëmtuar nga ata që e kanë orkestruar lëshimin e lajmit ndoshta me qëllimin final, për ti bërë qejfin shefave të tyre, pse jo edhe vetë ministrit të rendit Lulzim Basha se kishin mundur me sukses të bllokonin, makinën e vjedhur të John Territ.

Blog Archive

About Me

Veliupress


View My Stats