Friday, 18 February 2011

Londer-Pitbullët e shqiptarit kafshojnë vrapuesin portugez

Nga Londra
Muhamed Veliu

Neglizhimi në të ushqyerin dhe trajtimi në mënyrë mizore të dy qenve të rracës pitbull, i ka kushtuar pesë muaj burg një emigranti shqiptarë në Londër.

Sipas prokurorisë lonineze Hektor Bushati pronari dy qenve nuk i kishte ushqyer për disa ditë.

Të dy qentë që mbaheshin në orborrin e shtëpisë të 31 vjecarit në zonën Stratford në lindje të Londrës, kanë mundur të kalojnë gardhin duke kafshuar një person që

Portugezi Joao Barbeiro ka provuar në trupin e tij egërsinë e dy qenve pitbull duke i shkaktuar dëmtime trupore nga kafshimet.

Skena e qenve të egërsuar është ndjekur nga njerëzit në park që kanë telefonuar policinë.

Më pas një patrullë policie ka mbërritur në park duke i kërkuar ndihmë kolegëve nga njësia e armatosur, të cilët kanë ekzekutuar dy qentë e dalë jashtë kontrollit.

Pasi është identifikuar pronari i dy pitbullëve ai është prangosur nga policia ndaj të cilit janë ngritur akuzat për lejimin e qenve të sillen në mënyrë të rrezikshme dhe trajtimin në mënyrë mizore.

Hektor Bushati i ka pranuar akuzat në seancën e parë duke u dënuar në gjykatët Inner London Crown Court me pesë muaj burg.

Blog Archive

About Me

Veliupress


View My Stats